L’Alt Empordà, epicentre dels tallers de la Cambra

0
1425

Les activitats es portaran a terme a Figueres, Castelló, l’Escala, Llançà, la Jonquera i Roses


Amb l’objectiu d’impulsar el comerç local i el turisme a les comarques gironines, la Cambra de Comerç de Girona ha iniciat aquest setembre, i fins al novembre, una trentena de tallers i cursos especialitzats. Aquestes activitats tindran molt de pes a la comarca de l’Alt Empordà, on es realitzaran la majoria d’accions de les propostes formatives.

En concret, els tallers i les jornades es faran a Figueres, Castelló d’Empúries, l’Escala, Llançà, la Jonquera i Roses. A la resta del territori provincial, també es faran activitats a la Selva (Blanes i Hostalric), al Pla de l’Estany (Banyoles), al Baix Empordà (l’Estartit) i a la Cerdanya (Puigcerdà).

La directora de l’àrea de Comerç i Turisme de la Cambra de Comerç de Girona, Núria Pascual, explica que aquests cursos pràctics, combinats amb les anàlisis d’innovació comercial que també impulsa l’entitat, «són una bona iniciativa per revalorar i potenciar els establiments». «El comerç local viu una època de canvis, amb una competència ferotge d’altres fórmules comercials, però gràcies a les noves tecnologies i la innovació podem aconseguir que es mantinguin com una oferta atractiva i econòmicament viable al teixit urbà dels nostres pobles i ciutats», diu Pascual.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li