L’agost compleix les expectatives a la comarca

0
1859

Segons les dades facilitades per la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, l’ocupació hotelera durant el mes d’agost al litoral de la comarca de l’Alt Empordà va ser del 86%, uns resultats lleugerament superiors als de l’exercici anterior


Amb la temporada estiuenca protagonitzant els seus darrers sospirs, és moment de fer-ne el balanç. Segons les dades facilitades per la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona, l’ocupació hotelera durant el mes d’agost al litoral de la comarca de l’Alt Empordà va ser del 86%, uns resultats lleugerament superiors als de l’exercici anterior, quan es vorejava el 80%. A la resta de la Costa Brava, s’han registrat també uns bons resultats: la zona de la Costa Brava centre ha tancat amb un 91% d’ocupació i la de la Costa Brava sud, amb un 93%.

Per la seva banda, la federació gironina també dona a conèixer les dades de previsió de cara a aquest setembre que acaba de començar. En general, els auguris apunten a unes dades similars a l’any passat, tot i que generalment s’espera que siguin més altes durant la primera quinzena. A la comarca alt-empordanesa en concret, es preveu una ocupació hotelera que oscil·larà entre el 55% i el 60%.

LA RADIOGRAFIA. En relació amb el perfil del visitant que pernoctarà a la província aquest setembre, estarà representat, principalment, per parelles de mitjana edat i jubilats. Seran, sobretot, turistes catalans, francesos i de la resta de l’Estat espanyol, tot i que també dormiran als establiments de la contrada turistes d’altres països com el Regne Unit, Rússia, Alemanya i Holanda. Sobre la mitjana de les estades, a les zones costaneres oscil·larà entre els 4 i els 5 dies, una xifra superior a les zones d’interior (entre 2 i 3 dies).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li