La Fira d’Ocupació +45, en marxa

0
1824

L’activitat, que enguany celebra la 4a edició, es farà el dimecres 11 de març al pavelló municipal de Vilafant


El pavelló municipal de Vilafant Joel González serà l’escenari, el dimecres 11 de març, de la quarta edició de la Fira d’Ocupació Alt Empordà +45, una activitat que s’iniciarà a partir de les nou del matí i que s’allargarà fins a les tres del migdia.

La fira, organitzada conjuntament pels ajuntaments de Castelló d’Empúries, Figueres, Roses i Vilafant, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya, torna als orígens i brinda un dia de dedicació exclusiva al col·lectius dels aturats de majors de 45 anys, amb l’objectiu de contribuir a facilitar la recerca de feina i inserció laboral a un dels col·lectius amb més dificultats de la comarca.

Per tal d’aproximar els empresaris amb els demandants, s’ha obert un període de presentació d’ofertes mitjançant un formulari digital, que es clourà el dimecres de la setmana que ve, 26 de febrer. Una vegada recollides i validades aquestes ofertes de feina, les ocupacions es podran consultar a través del web de la fira: www.firaocupacioae.cat. En aquest espai, precisament, els usuaris que ho desitgin podran concertar una hora d’entrevista amb les empreses i les companyies respectives.

De fet, les entrevistes tindran un paper rellevant durant l’activitat, i es complementaran amb altres activitats clau com ara xerrades motivacionals o tallers de risoteràpia o d’imatge personal per tal d’aprofitar el temps entre les entrevistes.

L’altre col·lectiu que enregistra dades d’atur significatives és el de joves amb edats que oscil·len entre els 16 i els 29 anys. A ells se’ls dedicarà la Fira d’Ocupació Alt Empordà, el 15 de maig, a Castelló d’Empúries.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li