La Cursa de la Dona de Roses, de rècord

0
1740

L’objectiu dels organitzadors, arribar als 1.500 participants, no només es va assolir, sinó que també es va superar amb la presència d’uns perfils de corredors d’allò més dispars: des de Bombers de la Generalitat fins a la Colla Gegantera de Roses


 

Roses es va omplir diumenge de solidaritat desbordant després d’acollir l’onzena edició de la Cursa de la Dona del municipi, una prova solidària que va fer possible la recaptació de més de 15.000 euros per a la Fundació Roses Contra el Càncer.

L’objectiu dels organitzadors, arribar als 1.500 participants, no només es va assolir, sinó que també es va superar amb la presència d’uns perfils de corredors d’allò més dispars: des de Bombers de la Generalitat fins a la Colla Gegantera de Roses.

La cursa, composta de 5 quilòmetres de recorregut, no ha deixat d’evolucionar en la seva realització al municipi costaner. Ja l’any passat es va arribar a la simbòlica xifra dels 1.000 corredors, però la progressió i constant millora no s’aturarà aquí. En aquest sentit, la Fundació Roses Contra el Càncer i el Club Atletisme Roses, els organitzadors, ja pensen en com potenciar la prova.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li