La cooperativa Som Energia es fixa en Vilanova de la Muga

0
1234

La cooperativa elèctrica gironina té sobre la taula obrir una planta fotovoltaica a la localitat altempordanesa en el transcurs d’aquest any 2020


La cooperativa elèctrica Som Energia valora la construcció d’una planta fotovoltaica a Vilanova de la Muga en el transcurs d’aquest 2020 que acabem d’encentar. Així ho va assenyalar la setmana passada Ràdio Girona, que apuntava que la nova instal·lació tindria una capacitat per produir 3 megawatts (MW) d’energia.

De fet, l’acció s’emmarcaria en un clar procés d’expansió de l’elèctrica, que té previst doblar durant aquest exercici el seu volum d’inversió i gastar-se, així, uns 10 milions d’euros en la construcció de plantes fotovoltaiques i de parcs eòlics de petita envergadura.

La cooperativa de comercialització i producció d’energia verda sense ànim de lucre, ubicada a Girona, té una plantilla de 75 treballadors i uns 62.000 socis, entre els quals empreses (1.500), cooperatives (250) o associacions, i més de 107.000 contractes de subministrament elèctric arreu de l’estat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li