Gosbi, al costat del comerç

0
730

Ha creat una solució tecnològica perquè els punts de venda puguin redirigir la clientela a la botiga en línia de la marca


La marca d’alimentació i atenció per als animals domèstics Gosbi, que va estrenar la seva nova seu a Santa Llogaia d’Àlguema el passat desembre, ha impulsat una iniciativa per tal de donar un cop de mà al comerç tradicional durant aquesta crisi sanitària produïda pel coronavirus Covid-19.

Des que es va instaurar l’estat d’alarma molts centres veterinaris i botigues especialitzades han patit un important descens de les vendes, malgrat considerar-se establiments de primera necessitat. Amb aquest context, Gosbi, que ha experimentat un notable augment de les comandes a la seva botiga en línia durant aquests dies, ha desenvolupat una solució tecnològica mitjançant la qual els diferents punts de venda podran redirigir els seus clients a la botiga en línia de la marca, beneficiant-se d’aquesta manera d’una part de les seves compres. En aquest sentit, Gosbi s’encarregarà de processar les comandes i enviar-les directament al domicili dels clients. Així, aquells establiments que no tinguin la infraestructura necessària per vendre a través d’internet podran beneficiar-se de la botiga en línia de la firma per tal de seguir oferint els productes de la marca als seus clients.

DESTÍ SOLIDARI. A banda, Gosbi donarà el 5% del total de les seves vendes a la iniciativa #JoEmCorono, el projecte social iniciat per l’Hospital Germans Trias i Pujol, la Fundación de Lucha Contra el Sida i la Fundació Irsicaixa. Així, les aportacions es destinaran als projectes d’investigació liderats pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà en la lluita contra la Covid-19.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li