Emporarom desestacionalitza els productes arran de la Covid

0
1356

L’objectiu d’aquesta empresa de productors de planta aromĂ tica i medicinal Ă©s fer productes per gaudir de l’essència de l’empordĂ  tot l’any


Són moltes les empreses que s’han hagut d’adaptar a correcuita a causa de la pandèmia global del nou coronavirus. Aquests dies s’ha parlat sobretot de companyies tèxtils o tecnològiques, però el cert és que l’ajust a la realitat del moment ha arribat a tots els sectors, com ho demostra Emporarom, una petita empresa de productors de planta aromàtica i medicinal ecològica de l’Empordà.

En aquest sentit, per intentar pal·liar els efectes negatius arran de la Covid-19, que ha fet minvar les vendes de manera significativa amb el tancament d’alguns canals de distribució, l’empresa, que continua gaudint d’un bon ritme productiu, ha optat per desestacionalitzar el producte amb la futura arribada al mercat d’una línia de condiments per a la cuina, anomenada Herbes de l’Empordà. Les dues primeres referències seran Barreja Mediterrània i Barreja Mediterrània amb Sal marina, composta, aquesta última, de plantes mediterrànies i sal marina del Delta de l’Ebre, una zona durament afectada pel temporal Gloria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li