El turisme gironí, preocupat per si es tanquen les fronteres després del confinament

0
476

El sector reitera que el turisme internacional, especialment el francès, té un pes molt important a les comarques gironines


El sector turístic gironí avisa que el coronavirus tindrà un impacte econòmic «extraordinari» i es mostra preocupat per si es tanquen fronteres un cop s’aixequi el confinament, una mesura que suposaria un gran cop tenint en compte que el turisme internacional, especialment el francès, té un pes molt important a les comarques gironines.

Aquests van ser els dos missatges principals que la Taula Gironina de Turisme celebrada dijous telemàticament va fer arribar a la consellera d’Empresa, Àngels Chacón. En aquesta trobada a distància, el sector va transmetre a la consellera que les mesures econòmiques proposades són «insuficients i poc clares». Chacón, per la seva banda, va reconèixer que la propagació de la Covid-19 ha «paralitzat» el turisme i va assenyalar que «la prioritat absoluta és garantir la supervivència d’empreses, activitats i llocs de feina».

El debat, que portava com a títol «L’impacte de la Covid-19 a les perspectives de l’allotjament turístic de les comarques gironines», és la primera de les tres activitats que es faran per avaluar les conseqüències del virus al sector.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li