El tercer Ral·li d’Eficiència Energètica de Som Mobilitat travessa l’Alt Empordà

0
1325

Enguany, la prova per primera vegada travessava els Pirineus amb un recorregut des de Girona que va seguir per l’Alt Empordà –Figueres i Portbou– fins a arribar a la Catalunya del Nord, a Perpinyà


La mobilitat energètica avança a bon ritme. Aquesta tendència es va poder constatar el dissabte 23 de novembre, quan es va celebrar la tercera edició del Ral·li d’Eficiència Energètica amb un total de 16 equips i una quarantena de persones. Enguany, la prova per primera vegada travessava els Pirineus amb un recorregut des de Girona que va seguir per l’Alt Empordà –Figueres i Portbou– fins a arribar a la Catalunya del Nord, a Perpinyà. L’objectiu, precisament, era demostrar que amb un vehicle d’aquestes característiques es poden realitzar viatges llargs.

El ral·li, que va comptar amb participants d’arreu del territori i fins i tot persones provinents de la Comunitat Valenciana, s’ha organitzat aquest any conjuntament amb entitats de l’economia social i solidària de la Catalunya del Nord que també treballen per a una mobilitat sostenible.

Els vencedors, d’altra banda, van ser MK1 Eficient, primer amb un consum compensat de 9,28 kWh, seguit d’Intiam Ruai Eficient (11,76 kWh) i Equip-A (11,93 kWh).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li