El descans etern a la mostra ‘Pedra, marbre… cel i mar’

0
904

Es tracta d’un exemple més de «l’excel·lent col·laboració» que des de fa uns anys s’ha establert entre l’Ajuntament de l’Escala i la Fundació Vila Casas


La Fundació Vila Casas, amb el suport de l’Ajuntament de l’Escala, ha impulsat l’exposició fotogràfica «Pedra, marbre… cel i mar». Un exemple més de « l’excel·lent col·laboració que des de fa uns anys s’ha establert entre l’Ajuntament de l’Escala i la Fundació Vila Casas, tant pel que fa a la programació d’exposicions d’alt nivell com a altres iniciatives en l’àmbit cultural», ha explicat l’alcalde de l’Escala, Josep Bofill.

La mostra es pot veure fins al proper 21 d’agost a l’Alfolí de la Sal i està formada per quaranta fotografies del cementiri de Montjuïc (Barcelona) i del cementiri de Colón (l’Havana). Un viatge trans­oceànic a través d’unes instantànies que recullen amb desafiadora elegància el descans etern. «És una exposició feta amb curiositat, per descobrir, per recordar les petjades que van deixar els nostres avantpassats i per conèixer una mica més la nostra pròpia història», explica la guardonada amb el Premio Nacional de Fotografía 2021 i autora de la mostra, Pilar Aymerich.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li