El Curs de creació d’empreses de Figueres bufa 15 espelmes

0
1503

Fins ara, l’activitat ha vist passar per les aules al voltant de mig miler d’alumnes


 

El divendres 11 d’octubre l’Oficina d’Emprenedoria i Empresa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres va iniciar una nova promoció del Curs de creació d’empreses, que enguany compleix quinze anys, un període que ha vist passar per les aules al voltant de mig miler d’alumnes.

El curs s’imparteix al Centre de Formació Integral Ferran Sunyer i Balaguer, amb sessions cada divendres, de 16 a 20 h, i els dissabtes, de 9.30 h a 13.30 h, fins al 30 de novembre.

La formació es bifurca en tres mòduls diferents, que es poden fer de manera conjunta o individual, i on s’abordaran aspectes generals i jurídics de la creació de noves empreses i la seva fiscalitat i comptabilitat, així com les diferents tècniques de comunicació i màrqueting.

El curs forma part del conjunt de serveis que ofereix l’Oficina d’Emprenedoria i Empresa per a la creació, assessorament i formació de noves empreses i joves emprenedors de Figueres, que en els seus 17 anys d’existència ha atès més de 2.500 persones i ha promogut la creació de més de 300 empreses a la ciutat.

LES FITES. Per a Promoció Econòmica, un dels principals objectius és el foment de l’emprenedoria com a via per a la creació d’activitat econòmica i generació d’ocupació de qualitat. Per assolir-ho, l’Ajuntament compta amb aquest servei de creació d’empreses, que esdevé l’únic punt existent a la comarca de la xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

El curs, que enguany compta amb 22 estudiants, tindrà de professors Marc Masmitjà, Joan Jurado i Montse Sanjaime. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li