Una quarantena de voluntaris pel confinament a Castelló

0
1388

Disset d’aquests voluntaris ja han estat assignats a famílies, i s’encarreguen d’anar a comprar menjar o medicaments, llençar les escombraries, anar a comprar gas butà o fins i tot anar a passejar els gossos


El servei de Voluntariat de Castelló d’Empúries, format per 40 persones, s’encarrega de fer tasques quotidianes per a persones que formen part del col·lectiu de risc de contagi per coronavirus i no poden sortir al carrer. Disset d’aquests voluntaris ja han estat assignats a famílies, i s’encarreguen d’anar a comprar menjar o medicaments, llençar les escombraries, anar a comprar gas butà o fins i tot anar a passejar els gossos. El fet que cada voluntari es responsabilitzi d’un domicili o d’una persona fa que es creï un vincle i fa que tot flueixi més fàcilment.

Aquest servei està coordinat per professionals de l’Acció Social de l’Ajuntament, i s’hi pot afegir qualsevol ciutadà del municipi. Des de l’Ajuntament s’ha fet una crida perquè els majors de 65 anys facin ús d’aquest servei. A més, també s’ha demanat la col·laboració als comerços del municipi perquè informin d’aquest servei als clients que formen part de la població de risc de contagi, per fomentar que s’hi inscriguin.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li