Un ‘Everest solidari’ a Sant Pere de Rodes

0
767

Luis Miguel San Millán puja a Sant Pere de Rodes durant 17 hores seguides i aconsegueix recaptar 480 euros per als malalts de càncer


El ciclista del Port de la Selva Luis Miguel San Millán va tirar endavant el passat 1 d’agost un repte solidari i esportiu, «Pujar per vèncer», que consistia a pujar sense parar a Sant Pere de Rodes durant 17 hores, una activitat que finalment que va aconseguir recaptar 480 euros per ajudar els malalts i familiars del càncer a través de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

En total, San Millán, l’impulsor d’aquesta iniciativa, va pujar la distància acumulada de 8.800 metres de desnivell –la mateixa altura que el cim Everest, el més alt del planeta–, una xifra que va ser possible després d’ascendir 19 vegades el port alt-empordanès.

Durant la jornada, el ciclista aficionat va comptar amb el suport dels socis del Club Ciclista Roses, que li van donar un cop de mà en els avituallaments. De fet, dos dels socis del club rosinc van completar el mateix recorregut que San Millán, mentre que molts altres corredors de l’entitat rosinca –i d’altres no socis– també li van donar ànims fent alguna pujada al mític port local.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li