Transport públic gratuït

0
1276

En el cas de la comarca es tradueix en gratuïtat dels serveis per carretera de transports de la Generalitat i també, pel que fa a Renfe, afecta els trens de rodalies i també els AVEs de llarga distància


Des del dia 2 d’abril el transport públic és gratuït a tot Catalunya per facilitar la mobilitat de les persones treballadores de serveis essencials. Això afecta els serveis públics regulars de transport de viatgers interurbans per carretera i dels serveis regionals ferroviaris de transport de viatgers de competència de la Generalitat de Catalunya.

En el cas de la comarca es tradueix en gratuïtat dels serveis per carretera de transports de la Generalitat i també, pel que fa a Renfe, afecta els trens de rodalies i també els AVEs de llarga distància.

En un comunicat, Renfe informa també que s’han establert mesures excepcionals de postvenda pels bitllets i que, un cop acabi l’emergència, l’Autoritat del Transport establirà mesures de compensació. A banda, es detalla que es fan tasques de neteja i desinfecció a tots els trens amb especial cura en els elements comuns com ara seients, passamans, barres o botoneres. Es recorda també als passatgers que han de mantenir les distàncies de seguretat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li