Torra dona suport a l’Alt Empordà i diu que les mesures funcionen

0
806

El cap de l’Executiu va expressar el seu suport als responsables i ciutadans dels territoris afectats per les noves mesures, perquè entén que «és un moment complicat, especialment per als municipis més turístics»


El president de la Generalitat, Quim Torra, es va reunir ahir al matí de manera telemàtica amb representants de l’Alt Empordà per seguir l’evolució de la Covid-19 a la comarca.

El cap de l’Executiu va expressar el seu suport als responsables i ciutadans dels territoris afectats per les noves mesures, perquè entén que «és un moment complicat, especialment per als municipis més turístics». «No és fàcil, però hem vist que les mesures que hem anat prenent, per exemple a Lleida i al Segrià, estan donant un bon resultat i, quan vagin apareixent brots arreu del país, haurem d’aplicar-les», va insistir. Torra va afegir que, malauradament, «anirem tenint brots i hem d’aprendre a conviure amb el virus». El president de la Generalitat creu que les dades actualitzades i públiques de la Covid-19 municipi per municipi també han d’ajudar a conèixer les tendències i a donar més informació als alcaldes i les alcaldesses «per evitar així trobar-nos amb sorpreses». A la reunió també hi van participar el vicepresident del Govern, Pere Aragonès; el conseller d’Interior, Miquel Buch; el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, i la secretària general de Salut, Laura Pelay. Des del territori, hi havia el president de la Diputació, Miquel Noguer; l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó; l’alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys; l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan; la presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, Sònia Martínez; el gerent de la Regió Sanitària de Girona, Miquel Carreras; l’intendent de la Regió Policial de Girona, Jordi Bascompte, i el delegat del Govern, Pere Vila.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li