Toni Blasi enceta a Castelló el Mediterranean Guitar Festival

0
960

Aquest dimarts comença la primera actuació d’un festival que se celebra a Castelló d’Empúries, Llançà i el Port de la Selva


La basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries serà aquest dimarts, a les 21 h, l’escenari del concert de guitarra espanyola de Toni Blasi; la primera de les 46 actuacions que formen aquest any el Mediterranean Guitar Festival. Després d’haver hagut de moure la majoria de la programació cap al 2021, el festival manté la programació per a aquest any en cinc municipis: Castelló d’Empúries, Llançà, el Port de la Selva, Lloret de Mar i l’Estartit.

Concerts amb estils diferents com ara el flamenc, la guitarra espanyola, la guitarra romàntica o el recital de violoncel basat en la figura de Bach, entre altres, es representaran a les esglésies de les poblacions al voltant de les nou del vespre.

Com a novetat per a aquest any s’incorporen els concerts «a la llum de les espelmes», on les actuacions a les esglésies únicament estaran il·luminades d’aquesta forma. Aquest format s’utilitzarà en les actuacions del violoncel·lista Ignasi Prunes, que interpretarà l’obra de J. S . Bach, i pels concerts de guitarra romàntica de Silvia Nogales Barris.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li