Suport per al grau mitjà de Manteniment Electromecànic

0
542

El mes de març se celebrarà el Saló dels Oficis perquè els joves es puguin assessorar sobre el seu camí professional


L’Ajuntament de Figueres ha signat un conveni amb la Fundació Privada per a la Promoció dels Oficis per a la implementació del cicle formatiu de grau mitjà de Manteniment Electromecànic a l’Institut Narcís Monturiol de la ciutat. Aquesta és la cinquena edició del grau, que ja està plenament consolidat, amb una vintena d’alumnes.

El marc de la col·laboració serveix per sostenir l’aula taller situada a la nau industrial del passeig de Vilatenim de Figueres.

L’objectiu d’aquest conveni és l’aposta per la formació professional dual entre els centres de formació professional i empreses en el procés formatiu per donar resposta a les necessitats del mercat laboral de Figueres i de la comarca. Aquest és un cicle formatiu impulsat des del sector empresarial.

ESDEVENIMENT. De cara al març, se celebrarà un Saló dels Oficis a la ciutat. L’objectiu és que els alumnes coneguin els diferents oficis i opcions i rebin assessorament sobre les possibilitats que tenen a l’hora d’escollir el seu camí professional.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li