Seguretat i higiene en la 5a Nocturna de Vilafant

0
947

La prova es farĂ  el dissabte 18 de juliol i cal dur lot o frontal


Conscients del context de pandèmia mundial a causa de la Covid-19, la prova atlètica La Nocturna de Vilafant arribarà aquest 2020 prioritzant les normes de seguretat i higiene característiques d’aquests dies. En aquest sentit, des de la regidoria d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Vilafant s’han pres mesures, modificacions i precaucions per garantir la seguretat dels participants.

Una de les novetats es troba al punt de sortida, habitualment als llindars de les instal·lacions de la piscina municipal i que en aquesta edició, que tindrà lloc el dissabte 18 de juliol, s’ubicarà a l’Àgora de Vilafant, que també esdevindrà l’arribada. Es tracta d’un espai de grans dimensions que permetrà dur a terme les sortides dels corredors de manera esglaonada.

D’altra banda, i també a causa del nou coronavirus, el nombre d’inscrits s’ha limitat a 200. Una xifra, aquesta, que s’ha establert per garantir les distàncies de seguretat. A més, i amb l’objectiu d’assegurar el distanciament social, també s’ha suprimit el bany de després de la prova.

Malgrat tot, aquestes adaptacions no han desdibuixat l’essència de La Nocturna, que mantindrà les dues modalitats: una marxa de 5 km i una cursa –per als més habituats– de 10 km pels camins i els corriols del Manol.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li