Sant Jordi busca una nova data per celebrar-se «en condicions»

0
1024

El president del Gremi d’Editors de Catalunya i de la Cambra del Llibre, Patric Tixis, anuncia la suspensió de la diada de Sant Jordi


Patrici Tixis, president del Gremi d’Editors de Catalunya i de la Cambra del Llibre, va anunciar dimarts passat l’ajornament de la diada de Sant Jordi. Segons declaracions de Tixis a l’ACN, «quan s’aixequin les mesures buscarem una data amb tothom per celebrar el Sant Jordi en condicions». Una decisió presa amb total unanimitat per part d’editors, distribuïdors, impressors i llibreters. Francesc Llopis, de la llibreria Bookman de Figueres, estima en un «20-25% la facturació anual de Sant Jordi»; tot i això, creu que aquest ajornament és una cosa positiva, ja que «l’economia quedarà tocada, i seria una irresponsabilitat celebrar aquest esdeveniment multitudinari tan de pressa després del confinament».

De moment encara no hi ha una data fixada per a la celebració de la diada, tot i que una de les propostes que sembla agafar més força el situaria al mes d’octubre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li