Roses prepara l’inici del curs escolar d’aquest setembre

0
464

El Consell Escolar es reuneix periòdicament per a la posada en comú i la col·laboració en l’àmbit educatiu rosinc


El Consell Escolar Municipal de Roses va fer una nova reuniĂł on van participar tambĂ© l’Ajuntament de Roses i els diferents membres de la comunitat educativa de la poblaciĂł (escoles, instituts, llars, AMPAs…) per tal de preparar l’inici de curs. Tal com informen des del consistori, al llarg de la sessiĂł es van abordar previsions i mesures en les quals s’estĂ  treballant i que cal adoptar per a l’inici del curs 2020-2021.

Un dels aspectes tractats van ser les mesures i les actuacions relacionades amb la crisi de la Covid-19. D’una banda, es van relacionar el detall de tasques realitzades des del 13 de març, a partir del tancament dels centres, així com les que es duran a terme a partir del setembre amb l’inici de curs. Entre aquestes, hi hala intensificació de la neteja de les escoles, la sectorització dels diferents espais i patis dels edificis per evitar els contactes entre grups d’escolars , el control d’accessos als centres en els moments d’entrada i sortida d’alumnat per evitar cues i aglomeracions, la gestió dels menjadors escolars i les necessitats de digitalització existents al municipi en cas d’un nou episodi de confinament.

FORMACIÓ SOBRE TIC. Durant el torn de precs i preguntes es va exposar a l’Ajuntament la conveniència de realitzar alguna formació sobre l’ús de noves tecnologies per a famílies, proposta que va ser ben valorada pel consistori.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li