Mascareta obligatòria a l’espai públic

0
1093

No portar la mascareta a la via pública pot ser sancionat amb multes econòmiques de fins a 100 euros per persona


Tal com va anunciar el Govern de la Generalitat de Catalunya, des de la setmana passada és obligatori l’ús de mascareta. Les persones de més de 6 anys estan obligades a portar-la en la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic i que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física de seguretat. La mesura es pren per evitar el contagi i la propagació de la Covid-19. La detecció de diversos brots i l’increment de nous casos obliga a reforçar les condicions d’ús de les mesures de protecció i, específicament, l’ús de la mascareta.

ALT EMPORDÀ. La nova mesura és aplicable a tot el territori català. Així ho han anunciat els diferents ajuntaments de la comarca alt-empordanesa, a través de plantilles d’informació publicades a les xarxes socials oficials del consistori.

MULTES DE 100 EUROS. El fet de no utilitzar la mascareta en la via pública es pot sancionar amb multes de fins a 100 euros per persona.

A LA PLATJA. Des del Govern destaquen la importància d’arribar a la platja amb la mascareta posada però no cal dur-la durant el bany o si s’està a la tovallola.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li