Portbou acorda la reparació del campanar de Santa Maria

0
415

La reparació del sistema horari del repic de les campanes de l’església de Santa Maria de Portbou tindrà un cost de 1.900 euros


El so de les campanes de l’església de Santa Maria de Portbou es tornarà a sentir. Així es va decidir en el ple municipal amb els vots dels regidors de l’equip de govern d’Ara Portbou (JxCat). En un post a les xarxes socials, l’alcalde Xavier Barranco anunciava l’acord, tot i que afegia desconèixer «l’opinió dels regidors de Despertem Portbou (ERC)» sobre el tema.

La reparació del sistema horari del repic de les campanes de l’església de Santa Maria de Portbou tindrà un cost de 1.900 euros. A banda, l’Ajuntament també reservarà una partida en els pròxims pressupostos municipals per al manteniment de la instal·lació.

L’alcalde portbouenc valorava la iniciativa aprovada en el ple i afegia que tant ell com els regidors de l’equip de govern consideren que «el so de les campanes de Santa Maria de Portbou constitueixen un bé material del nostre poble que cal preservar».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li