‘Per sort, puc entrenar al gimnĂ s del pare’

0
1514

El taekwondista empordanès Joel González viu el confinament a casa dels pares, on s’entrena a les instal·lacions del gimnĂ s Tae-Sport Vilafant


Com està vivint aquesta època de confinament?
Es fa complicat, certament. Sí que és cert que ja han passat els primers dies, però encara ens queda la meitat d’aquest confinament, com a mínim. Soc una persona molt activa, entreno al matí i també a la tarda, i sempre assisteixo a esdeveniments socials i esportius, sobretot per temes de patrocinadors. Per tot això es fa complicat, però el que procuro és oblidar-me de tot plegat i afrontar el meu doctorat amb energia. I aprofito per ajudar els pares a tenir la casa ben neta, també, crec que les cases estan més netes avui que durant tot l’any [riu]. Per sort, estic amb la família i puc entrenar al gimnàs.

Això ha suposat una frenada en sec a les temporades dels esportistes.
Sí, sens dubte. Ara mateix la temporada queda totalment apartada. Tenia una competició per realitzar amb la UCAM als Campionats d’Espanya Universitaris i no es podrà fer, està tot parat. L’esportista ho està passant malament; si la gent que no practica esport ja ho està passant molt malament, algú que entrena quatre o cinc hores cada dia també, per descomptat que també.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li