Olmedo reclama solucions als barracons

0
1235

La presidenta del Partit Popular a Girona diu que «ho arrosseguem des de fa massa temps, sobretot a la província de Girona»


La presidenta del PPC a Girona, M. Àngels Olmedo, ha criticat els pressupostos de la Generalitat lamentant que «no solucionen el greu problema de barracons que pateixen les escoles i els instituts». Olmedo ha dit que «ho arrosseguem des de fa massa temps, sobretot a la província de Girona». Recorda que el PPC va presentar al Parlament esmenes per iniciar la construcció de l’Escola Carme Guasch de Figueres i de l’Institut de Vilafant.

El PPC a Girona també s’ha referit a altres temes, com ara «la perillosa falta d’agents de Mossos d’Esquadra i de mitjans materials a tota la província». Sobre l’Hospital Josep Trueta de Girona, Olmedo demana que Salut en decideixi la localització d’una vegada i reclama també més centres d’atenció primària.

Pel que fa a altres qüestions, Olmedo considera important que, a banda de la dotació per la nova estació d’autobusos de la Bisbal, també en seria necessària una de nova a Figueres i a Palamós.

El PP gironí també lamenta que només es destinen 230.000 euros per a residències de gent gran a tota la província. Els populars diuen que en aquests moments de crisi de la Covid «calen més dotacions i noves construccions».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li