Oberta la XIX convocatòria del Premi Joves Fotògraf(e)s

0
1031

La proposta guanyadora serà escollida per una comissió d’avaluació formada per representants de la Diputació de Girona i per persones especialistes i professionals del món de la fotografia, les arts i la cultura


Fins al 12 de juny del 2020, els fotògrafs d’entre 18 i 30 anys poden participar de forma totalment gratuïta en la dinovena edició del premi del Premi Joves Fotògraf(e)s, corresponent a l’any 2021. Aquesta convocatòria, impulsada per Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, té com a objectiu promoure i difondre els treballs fotogràfics dels joves fotògrafs i fotògrafes de l’àmbit territorial de Catalunya.

La proposta guanyadora serà escollida per una comissió d’avaluació formada per representants de la Diputació de Girona i per persones especialistes i professionals del món de la fotografia, les arts i la cultura. El projecte vencedor s’emportarà 1.250 euros  en efectiu. A aquest premi en metàl·lic se li ha de sumar la presentació que es farà a la Casa de Cultura de Girona i després també passarà a formar part del programa d’exposicions itinerants de la Diputació, de manera que es podrà veure a diferents municipis de la demarcació. L’exposició també farà estada a diferents festivals i mostres  de l’estranger.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li