Mor Claudi Puig, alcalde de Mollet durant 32 anys

0
1721

Puig va entrar a l’Ajuntament l’any 1979 i, després de ser regidor durant el primer mandat democràtic (sota l’alcaldia de Pere Barris), el 1983 va passar a liderar la llista convergent, i el consistori


Dijous va morir l’històric alcalde de Mollet de Peralada Claudi Puig i Barris, que va posseir la vara durant 32 anys. Puig va entrar a l’Ajuntament l’any 1979 i, després de ser regidor durant el primer mandat democràtic (sota l’alcaldia de Pere Barris), el 1983 va passar a liderar la llista convergent, i el consistori. Durant els vuit mandats que va ser batlle, sempre rere les sigles de CiU, també va passar pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà, i va presidir el Consell Esportiu. El 2015 ja no va optar a la reelecció i el va rellevar l’alcalde actual, Josep Cristina.

El mateix dijous l’Ajuntament de Mollet de Peralada va emetre un decret mostrant el seu condol a la família i amics, i va decretar tres dies de dol oficial. També va avançar que, després del confinament, es farà un minut de silenci en honor seu.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li