Meditació de confinament

0
1222

El rosinc realitza gairebé cada nit sessions obertes en directe a les seves xarxes socials


 

El rosinc Edagar Tarrés és professor de la Universitat de Girona, on imparteix l’assignatura de Benestar i Felicitat al 4t curs de Turisme, Publicitat i Relacions Publiques. A més, habitualment es dedica a fer sessions de meditació. A partir del segon dia de confinament, va decidir continuar oferint aquestes sessions a través del Facebook i de l’Instagram (@edgartarresfalco): «Volia oferir aquesta possibilitat per si algú volia seguir les classes».

Les sessions solen tenir una durada de 30 minuts. Comencen amb una petita xerrada al voltant del món de la meditació i els seus beneficis, i després la pràctica sol durar entre 20-25 minuts. Estan obertes a tothom, i segons Tarrés són «aptes per a tothom, encara que sigui la primera vegada que mediten». A més, encara que no es pugui accedir a la classe en directe, aquesta queda penjada a la seva pàgina web.

ESPAI PERSONAL. «A mesura que hem anat fent classes la gent es va obrint de mica en mica i començar a explicar com viu el confinament. Hi ha gent que ho està passant molt malament: «Alguns em comenten que esperen aquest moment per relaxar-se, perquè durant el dia no poden. Això em preocupa», explica Tarrés. Des de l’inici del confinament ja ha efectuat més de 40 sessions i el feedback que rep ara dels participants habituals és molt més positiu: «La gent em comenta els canvis interns que això provoca, com veu les coses diferents, el benefici de fer-les». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li