L’ordinenca Maria Alzamora exhibeix ‘El Gest Mínim’

0
909

Les obres d’Alzamora són una exploració gràfica, corporal i fotogràfica al voltant dels cossos i analitzen la relació que tenim amb ells, la capacitat d’aquests de contenir emoció i les possibilitats de la fotografia per plasmar-la


Les vint-i-cinc instantànies de l’exposició El Gest mínim de la fotògrafa d’Ordis, Maria Alzamora, es poden veure fins al proper 2 de maig al Museu Palau Solterra de Torroella. Les obres d’Alzamora són una exploració gràfica, corporal i fotogràfica al voltant dels cossos i analitzen la relació que tenim amb ells, la capacitat d’aquests de contenir emoció i les possibilitats de la fotografia per plasmar-la.

Les imatges estan obtingudes de nou ballarins procedents de diferents punts del món; Azucena Momo, Clémentine Télesfort, Lisard Tranis, Keeley Forsyth, Junyi Sun, Ossi Ritter, Vignesh Melwani, Moisés «Moe» i Héctor Plaza.

Precisament la instantània de Keeley Forsyth amb què l’ordienca va guanyar el segon Premi de Fotografia 2020 de la Fundació Vila Casas, és el punt de partida per aquesta mostra. El Gest mínim està comissariada per Mercè Vila Rigat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li