L’hospital reactivarà les consultes externes a partir de l’11 de maig

0
476

Es començaran a programar les cites dels pacients preferents, que hauran de seguir unes mesures de seguretat


A partir de dilluns que ve (11 de maig), l’hospital de Figueres recuperarà l’activitat assistencial del servei de Consultes Externes en les especialitats que havien quedat completament aturades pel coronavirus. Durant aquest mes i mig s’han mantingut les cites que no es podien ajornar, i ara es començaran a programar les dels pacients preferents.

La pandèmia obligarà a posar en marxa una sèrie de mesures per garantir la seguretat d’usuaris i professionals, motiu pel qual es fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania: es demana als usuaris que acudeixin puntuals a la cita i que, un cop al centre, segueixin les noves normes de funcionament. També se’ls demana que, si no poden assistir a la visita, ho comuniquin al més aviat possible.

Com ja s’ha fet durant aquesta situació excepcional, només es permetrà l’entrada d’acompanyants per als menors d’edat o les persones dependents. També es reforçarà la neteja dels espais, principalment dels consultoris, després de cada visita. I entre les mesures que afectaran directament els usuaris, hi ha la reducció de la capacitat de les sales d’espera i la separació dels tòtems de validació de visita per garantir la distància de seguretat. Es posaran a la seva disposició mascaretes i solució alcohòlica, i es reforçarà la protecció dels treballadors amb la col·locació de panells de metacrilat als taulells.

Finalment, les visites de seguiment es mantindran en format telefònic o per videoconferència, tal com s’està fent des que va començar la crisi sanitària, amb l’objectiu de reduir al mínim imprescindible la presència física al centre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li