L’excepcional edició del Festival Castell Peralada Livestream tanca amb 91.288 visualitzacions

0
679

Els espectacles s’han pogut seguir de manera gratuïta a través del ‘livestreaming’, televisió, ràdio i internet


«El festival s’ha mantingut viu». Aquesta és la reflexió del seu director, Oriol Aguilà; una excel·lent notícia si tenim en compte que el passat mes de maig es va decidir cancel·lar l’edició tal com estava plantejada. Afortunadament, el festival va reinventar-se amb un nou format. Una proposta virtual en obert i gratuïta, que ha comptat amb públic presencial al Castell de Peralada i grups molt reduïts, el Festival Castell Peralada Livestream.

Des del 22 al 31 de juliol ha acollit un total d’11 propostes entre espectacles, xerrades i tallers, amb noms com ara María Pagés, Santi Moix, Josep Pons, David Alegret, Sabina Puértolas, Alfonso de Vilallonga i Chassol, que han presentat els seus espectacles en una edició inèdita.

Un total de 91.288 persones han seguit en línia aquesta edició tan excepcional, unes xifres que Aguilà valora molt positivament: «El públic que ha pogut venir ha gaudit dels diferents espectacles de manera completament segura, amb totes les mesures sanitàries que ens marca el moment, i sobretot valorem positivament haver pogut oferir aquests continguts de manera totalment gratuïta i portar el festival a les llars i al món».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li