Les ‘dolces’ mels del poder

0
908

Moltes persones reneguen del poder, pensen que és corrosiu, que malmet les persones i les canvia de tal manera que semblen posseïdes pel mateix diable.

Fins i tot, aquestes poden arribar a matar a éssers estimats per tal de conservar-lo. Malgrat tot, els que tasten les seves mels, hi queden enganxats, com mosques. Encara que hagin de renunciar als seus principis i valors fonamentals, com és el cas del matrimoni Iglesias­Montero, un matrimoni que, per tal d’arribar-hi, ha estat capaç d’enganyar els seus votants i mostrar la porca misèria de l’espècie humana. El poder abans i per sobre de tot.

Però aquestes mels no sempre són dolces i a vegades poden tenir un gust amarg. Aquest gust amarg es pot manifestar quan deixes de banda i oblides les raons que t’han fet arribar al més alt, com és el cas. Aquests dos personatges s’han traït a ells mateixos i a molta gent, en diferents ocasions: com ara amb el fet de comprar-se el casoplón, mentre predicaven que s’ha de tenir un habitatge digne i correcte, un habitatge de treballadors; com ara amb el fet de carregar contra els empresaris que no paguen la seguretat social als seus treballadors, i ells mateixos tampoc ho feien; com ara en criticar que la seguretat pública serveixi per protegir les autoritats públiques, i ells tenen una caseta de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional instal·lada de manera perpètua davant casa seva; com ara defensar els drets dels treballadors i tractar els seus pitjor que esclaus. Aquests només són alguns exemples de la seva hipocresia i falsa moral.

L’últim episodi, però, ha estat, sens dubte, el més lamentable protagonitzat per aquesta parella: la victimització que ens han volgut vendre, ajudada, és clar, pels seus fidels mitjans de comunicació. Per sort, no tots els han seguit el corrent; molts han vist que pixaven fora de test. Les seves manipulacions i exageracions sobre una pintada que va aparèixer a la carretera, a part de deixar-los en evidència i ridiculitzar-los, els ha tret encara més la màscara, i ens ha deixat veure la seva hipocresia i la seva personalitat dictatorial i totalitària.

Preguntes i reflexions del cas: nadons acabats de néixer o amb pocs anys saben llegir? Havien de marxar del lloc de vacances perquè aquests estaven terroritzats?

Acusen els partits contraris d’organitzar els escraches que sofreixen, i no poden ser de votants seus enganyats? Si el Sr. Iglesias n’està tan convençut, poder anteriorment n’havia organitzat o n’havia format part.

Les actuacions d’aquest matrimoni, i sobretot per les que fa el macho alfa, em recorden molt a les que utilitzava Hitler per combatre els seus enemics, com per exemple de la crema del Reichstag a Berlín el 27 de febrer del 1933. Amb això no vull dir que ell mateix s’hagi fet les pintades. Valga’m Déu!

Del que estic segura és que les pintades i les destrosses en les seus d’alguns partits polítics no han estat fetes per ells. I si parlem de zones de vacances, segur que no ho ha passat tan malament com el jutge Llarena a la Cerdanya.

En el poder, Srs. Iglesias-Montero, no tot són flors i violes, i aquesta paraula que tant els enfarfega la boca, democràcia, té aquestes cosetes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li