L’Alt Empordà habilita espais per donar sang

0
1110

Roses, l’Escala, Llançà, Maçanet de Cabrenys i Fortià habilitaran aquests dies diversos espais per aconseguir més donacions


A l’estiu les donacions de sang baixen a tot Catalunya al voltant del 30%. És una època complicada pel Banc de Sang, i més aquest any, que les necessitats són més elevades de l’habitual per la represa de les operacions ajornades durant la pandèmia.

Roses, l’Escala, Llançà, Maçanet de Cabrenys i Fortià habilitaran aquests dies diversos espais per aconseguir més donacions. El dimarts 21 a Fortià el Centre Agrícola Social-El Centru romandrà obert de 17 a 21 h per acollir els donants. El dijous 23 s’habilitarà la Casa de la Cultura de Llançà entre les 17 i les 21 h. El divendres 24 de juliol el CER de l’Escala obrirà de 17 a 21 h. L’endemà, dia 25, el teatre municipal de Roses obrirà les portes de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h. I finalment, el dilluns 27 de juliol es podrà anar a l’Oficina de Turisme de Maçanet de Cabrenys de 17 a 20.30 h. En totes aquestes jornades és indispensable fer una reserva prèvia, a la web www.donarsang.gencat.cat.

Paral·lelament, el Banc de Sang també proposa als ciutadans el repte Multiplicat, per aconseguir que deu persones del seu entorn donin sang al juliol i agost.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li