La Lliga de La Perola ja tira l’ham amb un format adaptat

0
976

Aquesta onzena Lliga de Surfcàsting del club, que si les circumstàncies sanitàries ho permeten es disputarà fins al 24 d’octubre, quan es clourà a la platja de Santa Margarida de Roses, compta amb un total de 32 inscrits


El passat dissabte 4 de juliol es va iniciar l’onzena edició de la Lliga de Surfcàsting del Club Pesca Esportiva Roses-La Perola, una edició excepcional per dos motius: d’una banda, perquè l’entitat empordanesa celebra enguany el seu desè aniversari, i de l’altra, perquè el context de pandèmia mundial arran de la Covid-19 ha obligat l’organització a seguir uns estrictes protocols de seguretat.

A la prova inaugural de principis de mes es va imposar Eloi Mora, mentre que el vencedor a la cita del passat dissabte a la platja de la Rubina, a Empuriabrava, va ser el gironí Albert Palomeras, amb un pes total de 3.822 quilos. Ara, la pròxima cita lliguera tindrà lloc el 8 d’agost vinent a Sant Pere Pescador, concretament a la zona de platja del càmping Àmfora.

En aquesta onzena lliga, que si les circumstàncies sanitàries ho permeten es disputarà fins al 24 d’octubre, quan es clourà a la platja de Santa Margarida de Roses, compta amb un total de 32 inscrits.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li