La Jonquera deixa de cobrar taxes i impostos durant l’alarma

0
1364

Un cop finalitzi la situació d’excepcionalitat, el consistori fixarà un nou calendari del contribuent i estudiarà la possibilitat d’adoptar noves mesures econòmiques


L’Ajuntament de la Jonquera ha decidit implementar diverses mesures per disminuir l’impacte econòmic que està provocant la declaració d’estat d’alarma arreu del territori.

POSPOSAR LES TAXES. Una de les mesures que ha acordat el consistori jonquerenc és posposar de manera indefinida el pagament dels impostos i taxes municipals previstos per a aquests propers mesos. Un cop finalitzi la situació d’excepcionalitat, el consistori fixarà un nou calendari del contribuent i estudiarà la possibilitat d’adoptar noves mesures econòmiques. L’alcaldessa del municipi, Sònia Martínez, destaca que cal «ajudar els veïns i les veïnes a superar amb el menor cost econòmic possible aquesta etapa complicada». A banda, recorden que en els procediments administratius queden interromputs tots els terminis de tramitació fins que finalitzi el confinament de la població.

QUOTES DE LLARS D’INFANTS. L’ajornament dels impostos anirà acompanyat de d’una reducció de la quota del mes d’abril de la Llar d’Infants Municipal Terra de Vents per tal d’ajustar-la al nombre real de dies d’obertura efectiva del centre. En cas que el tancament de la llar s’hagués d’allargar, les quotes també serien actualitzades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li