La FSE ja suma 177 positius i 9 defuncions per Covid-19

0
768

D’aquests afectats, només 37 han rebut l’alta mèdica, i nou han mort: sis aquesta setmana i tres més l’anterior


Des del 17 de març i fins ahir, la Fundació Salut Empordà (FSE) ha registrat 177 positius per Covid-19, entre els quals hi ha 58 professionals sanitaris i 119 pacients que no ho són. D’aquests afectats, només 37 han rebut l’alta mèdica, i nou han mort (sis aquesta setmana i tres més l’anterior). I a tots aquests casos s’hi han de sumar els més greus, que es deriven a l’UCI de l’hospital Dr. Josep Trueta de Girona, i els més lleus, detectats pels CAPs i que es poden aïllar a casa. De moment no hi ha dades totals.

Analitzant les dades dels últims set dies, es constata que l’evolució continua a l’alça. I malgrat que dissabte semblava que hi podia haver una frenada, amb un balanç 0 entre nous ingressos i altes, entre diumenge i ahir el nombre de casos es va tornar a disparar.

TRASLLAT DE PACIENTS. Dimecres l’hospital de Figueres va començar a traslladar pacients amb Covid-19 a la Clínica Santa Creu. Seguint les directrius del Servei Català de Salut, els dos centres abordaran conjuntament la crisi sanitària. La clínica ha habilitat 29 llits per atendre malalts estables, que ja estan a la fase final de tractament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li