La festa major de l’Escala tindrà una trentena d’actes

0
878

La plaça Catalunya serà on es faran la major part de les activitats, amb un aforament màxim de 250 persones


Tot i les les dificultats organitzatives que ha suposat anar modificant el programa a mesura que avançava l’any, l’Escala tindrà festa major. El municipi té previstes una trentena d’activitats, del 2 al 6 de setembre, totes reforçades per les mesures de prevenció antiCovid. Ja d’entrada, per tal d’evitar l’aglomeració de públic que normalment hi ha a la plaça de l’Ajuntament quan es fa el pregó, aquest any es farà virtualment a través de Canal 10 Empordà.

La plaça Catalunya serà on es faran la major part de les activitats, amb un aforament màxim de 250 persones: espectacles infantils, teatre amb la comèdia Orgasmes, el concert jove amb Sixtus, l’espectacle Somnis de Sorra, la cantada d’havaneres amb Neus Mar i el concert de final de festa amb Banda Neon. Un altre espai on se celebraran actes és la Sala Polivament amb els concerts de festa major.

L’alcalde Víctor Puga ha elogiat la determinació per «no renunciar a la nostra festa major i poder oferir una programació molt digna i amb totes les mesures de seguretat necessàries».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li