La Dracma 2020 és per a totes les persones que han treballat per mitigar la pandèmia

0
597

Enguany no es farà el tradicional acte de lliurament de la Dracma al teatre municipal


Una de les activitats que en aquesta edició de la festa major de Roses no es podrà celebrar és la Dracma 2020. Aquest acte atorga la Dracma de Plata de Roses i es tracta de la màxima distinció que l’Ajuntament de Roses lliura a persones o entitats, en reconeixement a les seves aportacions al municipi. L’alcaldessa del municipi, Montse Mindan, explica que enguany no es podrà fer: «No podríem ni convidar els premiats de la Dracma i hem considerat que és impossible desenvolupar-ho». Mindan explica que aquest és un dels actes que més greu li sap haver de suspendre a causa de la Covid-19, però és «impossible», detalla.

DRACMA 2020. La impossibilitat de dur a terme aquest acte, que cada any aplega centenars de persones al teatre municipal de Roses que acompanyen a les premiades i premiats de la vila, fa que en aquesta ocasió el consistori hagi decidit fer un acte en petit comitè amb els regidors i les regidores de l’Ajuntament. L’equip de Govern ha decidit concedir la Dracma 2020, de manera honorífica, a totes les persones que han treballat i col·laborat per mitigar els efectes de la pandèmia, especialment en els moments més durs del confinament i l’estat d’alarma. Mindan detalla que enguany el reconeixement «és per a totes les persones que han estat a primera línia tots aquests mesos i també per als voluntaris i les voluntàries del poble, que ens han ajudat a passar millor els dies».

Recordem que en l’acte de celebració de la Dracma 2019 els premiats van ser el rosinc Joaquim Gratacós i l’Associació Sardanista La Rotllana de Roses.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li