La ciutat de Figueres estarà ordenada per quinze districtes per millorar la via pública

0
822

Es calcula que els treballs per districtes seran d’un mes i es faran de manera concentrada i rotatòria


«Aquesta nova reorganització permetrà anticipar-nos, no treballar de manera reactiva i treballar d’una manera més eficient i concentrada per la millora de la via pública de la ciutat». D’aquesta manera, la regidora de Serveis Urbans de l’Ajuntament de Figueres, Sònia Trilla, explica el que serà el projecte dels 15 districtes.

REORGANITZACIÓ. L’Ajuntament de Figueres organitzarà la ciutat en 15 districtes per tal de millorar el manteniment a la via pública. L’Àrea de Serveis Urbans s’anticiparà d’aquesta manera per tal d’actuar d’una manera més eficient a les zones de la ciutat.

COM ES DESENVOLUPARÀ? Els treballs per districte duraran un mes i es faran de manera concentrada i rotatòria. Les actuacions que es duran a terme seran: pintura viària, retirada d’andròmines, substitució dels elements urbans malmesos (bancs, papereres…), rebaix de les voreres als passos de vianants, neteja de plaques identificatives de carrers, substitució de senyals verticals viaris malmesos, arranjament de parcs infantils, arranjament de places, desbrossament, neteja d’enllumenat i reparació de voreres malmeses per l’arbrat.

Des del consistori especifiquen que en el primer districte on ja s’ha començat a intervenir i a adequar la zona és el de Cendrassos- Horta Capallera.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li