La badia de Roses, a punt pels campionats

0
1452

Els dies 5 i 6 de setembre s’ha de realitzar el Campionat de Catalunya de Funboard Slalom, mentre que els dies 11, 12 i 13 de setembre tocarà el torn al campionat estatal


Si la situació sanitària ho permet, la badia de Roses tornarà a ser l’epicentre, al mes de setembre, de campionats referencials: els dies 5 i 6 de setembre s’ha de realitzar el Campionat de Catalunya de Funboard Slalom, mentre que els dies 11, 12 i 13 de setembre tocarà el torn al campionat estatal.

De fet, les proves ja s’haurien d’haver realitzat abans de l’estiu, però el context a causa de la Covid-19 ho va fer impossible. Des del GEN Roses, organitzadors dels campionats, indiquen que de moment les preinscripcions segueixen un ritme «com a les anteriors edicions». «La gent en té moltes ganes i des de la Federació i Capitania Marítima ja ho han autoritzat. El que ens preocupa més és si les autoritats ho deixaran fer o no, ja que això dependrà de si hi ha algun rebrot en aquelles dates», expliquen des del club empordanès.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li