Koalanú continua creixent

0
1365

El grup alt-empordanès estrena avui un nou videoclip, ‘Nosaltres’


El grup d’indie, reggae alt-empordanès estrena aquest dimarts dia 7 d’abril un nou videoclip, Nosaltres. Una peça que treu en exclusiva la revista Enderrock, i que reflecteix la voluntat del grup per continuar creixent. Un videoclip íntim, on el grup obre els braços i mostra l’esplendor i del procés creatiu. El so de Gerard Pujadas, Xènia Costa, Eric Jiménez i Carlos Espinoza és nítid, flueix, i més que deixar-se escoltar, és assaborit per les orelles. Ritmes melòdics i acompassats que transmeten molt més que una bona sintonia. Koalanú creix, no hi ha dubte.

ELS INICIS. L’origen del grup el trobem al voltant de l’any 2016, quan van enregistrar un EP de cinc cançons. Des de llavors, diversos canvis de membres al grup, fins que l’any 2019 van acceptar la proposta d’en Marc Martin, guanyador a millor productor de l’any per la revista Enderrock 2019, i van gravar el seu primer CD, L’altra Cara. Participants del concurs Sona9, han tocat per moltíssimes festes majors de la província, com Vilafant, Lladó, l’Escala…

El novembre de l’any passat van treure un single, Dels per qui escric, enregistrat al Parc Bosc de Figueres per la fotògrafa Anna Caritg.

NOSALTRES. Amb aquest videoclip el grup vol reivindicar-se. Mostrar-se com una alternativa als canals habituals de música actual. Un clam que busca «trencar amb certes hegemonies i mostrar que la música pot ser, hi hauria de ser, més plural», afirmen. El nom del tema també està clarament enfocat en aquest aspecte: «Volem parlar d’aquest “nos” i d’aquest “altres” que etimològicament forma la paraula. Que som uns i som els altres i que hem d’aprendre a madurar junts, que la vida sola –que no en solitud– és més difícil de viure».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li