Els pallassos d’hospitals continuen el ‘show’ des de casa

0
999

Xaropclown i Pallapupes posen en marxa l’Operació Contagi per omplir de riures els centres sanitaris en dies de confinament i quarantena


Ara que la situació actual no permet el suport que habitualment aporten físicament Pallapupes i Xaropclown, les entitats se les han empescat per continuar fent riure i posant de bon humor els infants, els adults i el personal sanitari. Es tracta d’Operació Contagi, una sèrie de vídeos en línia on els pallassos, des de casa seva, afronten diferents situacions de la seva vida en confinament.

D’aquesta manera es vol facilitar que els Pallassos continuïn al costat de malalts, familiars i personal mèdic i així portar, ara més que mai, el somriure als hospitals. D’altra banda, també volen que els vídeos serveixin per ajudar emocionalment el personal sanitari, proporcionant-los continguts en situacions concretes que els puguin ser útils a l’hora d’afrontar el seu dia a dia.

Xaropclown és una associació sense ànim de lucre creada fa 12 anys, que en condicions normals visita cada 15 dies el Bernat Jaume i les zones de l’hospital de dia, l’hemodiàlisi i la urgència pediàtrica de l’hospital de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li