Els campus de futbol base abaixen la persiana

0
679

El Campus Xavi, a Vilatenim; l’Elite Pro Soccer, a Vilamalla, o el The Samba Campus, a Peralada, han clausurat unes edicions marcades per la Covid-19


Amb l’arribada del mes d’agost els diferents campus de futbol base que s’han celebrat aquests últims dies a l’Alt Empordà han anat abaixant la persiana. Ha estat el punt i a part –a l’espera de l’any vinent– d’unes activitats excepcionals, que enguany s’han hagut d’adaptar a unes restriccions sanitàries sense precedents originades per la Covid-19.

Algunes d’aquestes activitats, a més, han esdevingut autèntiques novetats. És el cas del Campus Xavi, inspirat en el futbol del cèlebre cervell del millor Barça de la història, que s’ha celebrat per primer cop a diferents seus repartides arreu del territori català, una de les quals és l’Estadi de Vilatenim. La setmana passada, els joves participants van rebre la visita de Joaquim Hernández, el pare d’en Xavi, i de Christian Fernández, gerent dels Campus Xavi.

A banda, a Vilamalla també s’ha celebrat aquest estiu la sisena edició del campus de tecnificació futbolística Elite Pro Soccer, amb un programa totalment adaptat al context actual. De la mateixa manera, Peralada ha acollit per primera vegada el The Samba Campus, un campus de futbol base que combina l’esport amb la nutrició.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li