Els 66 agents de la Guàrdia Urbana donen negatiu als testos de la Covid

0
953

Fonts municipals atribueixen aquests resultats a les mesures preventives que s’han anat prenent des de l’inici de la crisi, i també a la menor incidència que ha tingut la pandèmia a Figueres en relació amb altres zones de Catalunya


La Guàrdia Urbana de Figueres està lliure de la Covid-19. Els 66 agents de la plantilla han donat negatiu en els testos ràpids que se’ls han fet al llarg dels últims dies, de manera que no hi ha cap policia local infectat de coronavirus.

Fonts municipals atribueixen aquests resultats a les mesures preventives que s’han anat prenent des de l’inici de la crisi, i també a la menor incidència que ha tingut la pandèmia a Figueres en relació amb altres zones de Catalunya. El vicealcalde de la ciutat i regidor de Seguretat, Pere Casellas, diu: «Aquesta és una molt bona notícia, que indica que les mesures preventives que es van prendre des d’un inici han evitat que hi hagués cap cas de Covid-19 entre la plantilla, el que significa que tota la plantilla està al ple rendiment».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li