El mercat de la roba torna al Firal

0
1144

Aquest dijous es posarĂ  en servei un bus gratuĂŻt que connectarĂ  el mercat de la fruita i la verdura amb el de la roba


 

Els marxants del mercat de la roba van tornar a instal·lar les seves parades dijous passat, un cop aixecades les restriccions del Procicat a Figueres i Vilafant per frenar la Covid-19. L’emplaçament torna a ser novament provisional i se situa, per ara, al Recinte Firal. Aquesta opció no agrada a tots els marxants i per això el seguiment de l’activitat no acaba de normalitzar-se amb la totalitat de les parades.

Després de l’aixecament de les restriccions de gairebé un mes, l’Ajuntament de Figueres ja va informar en un comunicat que el mercat de la roba es reprenia al Recinte Firal provisionalment i que «s’intensificaria la presència policial per fer complir les mesures sanitàries i les ordenances municipals». Abans de les darrereres restriccions, el mercat ja va patir també canvis d’escenari i el seu funcionament no s’ha pogut normalitzar. Tres mesos després del confinament iniciat al març, el mercat de la roba reprenia l’activitat al Recinte Firal el 18 de juny i amb el boicot d’alguns marxants que estaven en contra d’aquest emplaçament. Després, l’Ajuntament va accedir a què les parades tornessin al seu lloc habitual, al Passeig Nou. La situació va durar poc perquè les restriccions van tornar. Ara l’opció torna a ser al Firal.

BUS GRATUïT. L’Ajuntament, a través de Fisersa, posarà en servei un bus gratuït que unirà el centre de la ciutat amb el mercat de la roba. El bus enllaçarà el mercat de la fruita i la verdura amb el mercat de la roba amb un servei de bus cada quinze minuts. Aquest servei estarà disponible a partir d’aquest dijous, 27 d’agost, i es realitzarà mentre el mercat de la roba estigui ubicat al Recinte Firal. El servei de bus gratuït estarà disponible de les 8 del matí a les 13h del migdia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li