El Govern nomena la figuerenca Judith Gifreu i Font

0
538

És llicenciada en Dret i actualment és la directora de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya del Departament de Territori i Sostenibilitat, des del 2018


El Govern de la Generalitat ha atorgat diferents nomenaments, entre els quals hi ha el nom d’una figuerenca i membre de la Comissió Jurídica Assessora, Judith Gifreu i Font. És llicenciada en Dret i actualment és la directora de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya del Departament de Territori i Sostenibilitat, des del 2018.

També ha estat presidenta de la Comissió de Control de les Consultes Populars no Referendàries per elecció dels seus membres (2016-2018), directora de la Càtedra Enric Prat de la Riba d’Estudis Jurídics Locals de la UAB (2009-2019) i directora del Congrés Internacional XI International Urban Law Congress. Architectural heritage, sites & landscapes seized by urban law. AIDRU de Barcelona (2017). Ha estat directora de diverses col·leccions editorials, directora acadèmica de jornades, cursos, diplomatures de postgrau i màsters organitzats per diferents entitats, i directora de tesis doctorals i treballs d’investigació de tercer cicle i formació continuada, entre altres.

D’altra banda, ha fet estades de recerca en diverses universitats estrangeres, com ara la Facultat de Dret de la Universitat de Londres (Regne Unit) i l’Institut de Federalisme de la Universitat de Fribourg (Suïssa), entre altres. I és autora de més d’un centenar de contribucions científiques.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li