El Govern destina 1,2 milions d’euros per reparar la xarxa viària gironina

0
1102

Les actuacions permetran retirar terres, netejar calçades, talar arbres entravessats i reposar barreres


Aquests dies hem pogut saber que finalment el Govern de la Generalitat de Catalunya destinarà un total d’1,2 milions d’euros a la reparació de danys causats pel temporal Gloria en carreteres de la demarcació de Girona.

XARXA VIÀRIA. El Consell Executiu ha aprovat la declaració d’emergència d’obres de la xarxa viària gironina i dins la partida s’inclouen un conjunt de tasques com la retirada d’aterraments, la neteja de calçades, tales d’arbres i reposicions de barreres de separació. Les reparacions es duran a terme en carreteres de tota la demarcació, com ara la GI-541, la GI-550, la C-35, la C-63, la GI-681, la GI-664, l’N-260a, la C-153, la C-38, la C-26 o la GI-513, entre altres.

EL GLORIA A LA COMARCA. Pel que fa a l’Alt Empordà, recordem que el Gloria va afectar sobretot els municipis de Cadaqués, Vilajuïga, l’Escala i Sant Pere Pescador, on es va desbordar el Fluvià, tot i que a l’Escala i Cadaqués el Ministeri per a la Transició Ecològica ja ha ordenat l’execució de les obres per reparar els danys.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li