El delirant circ Torra

0
1601

Com ja és habitual, al president Quim Torra li agrada fer el numeret constantment. Ja no sap com enginyar-se-les per ser el centre d’atenció. Està clar que o bé té un complex d’inferioritat o bé es creu pertànyer a la fictícia raça superior. M’inclino per la segona opció perquè, si no, no s’entenen les seves actuacions incoherents que ja sorprenen fins i tot als seus. Els arguments i les mentides constants se li han esgotat. El circ de l’oportunisme ha arribat a la seva fi. És evident que a ell i al seu governet els queda molt poc temps.

A les darreres setmanes, ha quedat palès que els seus numerets el faran passar a la història, però no per haver aconseguit grans èxits per Catalunya, sinó tot al contrari, per haver-la enfonsat.

Fa quinze dies va amenaçar amb un nou confinament per revertir la situació crítica. Pretenia que el poble català, amb la seva solidaritat, col·laboració i esforç col·lectiu, solucionés en deu dies tots i cadascun dels grans errors que el seu Govern havia comès.

És evident que ara ens cal ser responsables si volem aturar aquest gran desgavell sanitari, però el que és incomprensible és que Torra no hagi estat capaç de fer una autocrítica admetent que no han estat capaços de gestionar-ho com calia i que els enemics no són ningú més que ells mateixos, perquè està clar que d’errors se n’ha comès, i molts.

En relació amb la cimera de líders autonòmics on s’abordava la situació de la Covid-19 així com l’acord del Consell Europeu per al fons de recuperació, al que se suposa que és president de tots els catalans no se li va ocórrer una idea més brillant que declinar la seva assistència, exposant com a excusa que la «forma» que Sánchez va donar a la conferència de presidents i la situació actual de la pandèmia a Catalunya li desaconsellaven ser-hi, tot afegint la seva crítica a la presència de Felip VI. És del tot injustificable i immoral que en un moment tan transcendental, en lloc de defensar els interessos de tots els catalans, tot siguin despropòsits continuats.

I per acabar d’arrodonir el delirant circ Torra, demana l’abdicació de Felip VI i que es convoqui un Ple al Parlament per debatre-ho. El que no entén el president és que el que calen són plens per debatre la situació en la qual ens trobem i trobar-hi solucions urgents, que la seva incompetència a l’hora de gestionar la crisi sanitària i econòmica sense precedents ens està portant a l’enfonsament més absolut. Que deixi de perdre el temps en qüestions que només fan que allunyar-nos de les solucions, que el que cal ara és evitar més rebrots, augmentar el nombre de rastrejadors i tests massius, i treballar per un pla de reactivació econòmica i d’ocupació que a hores d’ara encara no hem vist.

Des del Partit Popular li demanem al senyor Torra que utilitzi el Parlament de Catalunya com a eina de concòrdia i convivència entre tots els catalans, i que abandoni definitivament els enfrontaments que només fan que enfonsar Catalunya i a tots els catalans. Que ara, més que mai, calen solucions urgents!

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li