Dissabte de Pasqua sense mercat però amb cues als comerços de l’entorn

0
1084

Es manté el mercat els dimarts i dijous i s’està valorant si les parades es tornen a instal·lar els dissabtes


L’estat de l’alarma no ha deixat Figueres sense el mercat de la fruita i la verdura, tal com ha passat en altres municipis. Sí, però, que hi ha restriccions i les parades no s’han instal·lat com és habitual tres cops a la setmana. En principi, es mantenen els dimarts i els dijous, i no els dissabtes. Tot i això, fonts municipals no descarten noves decisions que es podrien prendre aquesta setmana.

Pel que fa a mesures, els dies de mercat només hi ha un únic punt d’accés a cada plaça, no es pot superar un terç de l’aforament, s’ha de respectar la distància de seguretat i no es poden tocar els productes si no és amb guants d’un sol ús.

El passat dissabte de Pasqua va ser inèdit a l’entorn de la zona del mercat. Força moviment de persones, que destacava amb la imatge buida de les places Catalunya i del Gra, sense parades de fruita i verdura. En canvi, molta afluència de gent a establiments d’alimentació, farmàcies i també a les pastisseries, que van tenir una venda de mones de Pasqua ben diferent d’altres anys.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li