Dimissió en bloc de l’executiva del PDeCAT a l’Alt Empordà i estripada dels carnets

0
1044

La decisió, anunciada a través d’un comunicat, es va prendre de manera unànime per «confiança i fidelitat» a Puigdemont


Si el diumenge al vespre vèiem que l’alcalde del Port de la Selva i senador, Josep Maria Cervera, anunciava, via Twitter, que es donava de baixa com a associat del PDeCAT, dilluns vam veure com tota l’executiva comarcal del PDeCAT a l’Alt Empordà dimitia en bloc i tots els seus integrants decidien trencar amb el partit. L’executiva, formada per dotze persones, va informar en un comunicat que ha estat una decisió «llargament meditada» i provocada per «la deriva que està prenent el partit»: «No respecta els acords presos en la darrera Assemblea Nacional i en el Consell Nacional celebrat el desembre del 2019 que van establir transitar cap a Junts per Catalunya». La decisió del PDeCAt de portar el control de les sigles als tribunals ha estat, remarquen, la gota que ha fet vessar el got. Els integrants de l’executiva se situen «al costat del president Puigdemont».

ACORD UNÀNIME. Tota l’executiva s’ha donat de baixa, és a dir, els següents noms: Ferran Roquer, Sònia Martínez, Agustí Badosa, Àlex Hernàndez, Eduard Ayats, Juanjo Serrán, Júlia Gil, Marc Danés, Mari Dubé, Miriam Lanero, Alfons Vila i Marc Claparols. «Dimitim com a Executiva Comarcal i ens donem de baixa com a associats del Partit Demòcrata», informen en un comunicat.

JUNTS PER CATALUNYA. Al comunicat expliquen que la formació de Junts per Catalunya «aposta per la suma de persones de diferent procedència política i professional per aconseguir l’objectiu de la independència de Catalunya i treballar pel benestar, el progrés i la llibertat dels catalans i les catalanes». Per això, argumenten que creuen «fermament» que JxCat és «el millor instrument» per aconseguir-ho i «seguir avançant cap a la independència del país». «Per tot això, hem decidit, primer comunicar a tots els associats i associades de la comarca de l’Alt Empordà i posteriorment notificar de forma immediata al Partit Demòcrata la nostra dimissió com a executiva comarcal i la baixa com a associats i associades», exposen.

L’EXECUTIVA. També, diuen, per «confiança i fidelitat» en el lideratge de Carles Puigdemont: «Aquesta executiva seguirà treballant per la comarca de l’Alt Empordà, per cada municipi, per Catalunya i la seva gent i al costat del president Puigdemont».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li