Denuncien manca de seguretat a la presó Puig de les Basses

0
679

En un comunicat d’UGT Presons expliquen que, la setmana passada, interns dels mòduls 5 i 6 van llançar objectes per la finestra i van colpejar les cel·les mentre convidaven a membres d’altres mòduls a fer un motí


Membres de la plantilla de la presó Puig de les Basses de Figueres denuncien falta de seguretat per manca de personal.

INTENT DE MOTÍ. En un comunicat d’UGT Presons expliquen que, la setmana passada, interns dels mòduls 5 i 6 van llançar objectes per la finestra i van colpejar les cel·les mentre convidaven a membres d’altres mòduls a fer un motí. Els fets van passar la nit de dilluns de la setmana passada i des de l’entitat asseguren que s’està vivint una «situació límit en molts dels centres penitenciaris» a causa de la Covid-19 i sobretot per la manca de personal. Tal com detalla UGT, l’intent de motí va ser per la «mala qualitat i escassetat del racionament» d’aquests dies.

MATERIAL DE PROTECCIÓ. El funcionariat de presons demana que se’ls faciliti més material de protecció, ja que segons apunten, és «insuficient» contra la Covid-19. A banda del material de protecció, també demanen més testos PCR i gel desinfectant.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li